Piksi radi na "pojačanju" za Srbiju: Deluje obećavajuće

Selektor Srbije Dragan Stojković izjavio je da je boravio u Italiji i tom prilikom razgovarao sa četvoricom potencijalnih reprezentativaca.

Izvor: SS

Utorak, 11.05.2021.

23:05

Piksi radi na
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Poznato je da u Seriji A igraju trojica Srba, Darko Lazović i Ivan Ilić u Veroni, a Saša Lukić u Torinu, ali Stojković ima i četvrtog, takođe iz redova "bikova", koji bi bio potencijalno "pojačanje".

“Iskoristio sam vreme lepo i korisno, jer sam se u Veroni video sa našim reprezentativcima. Pričao sam sa svima, sa četvoricom, utisci su veoma dobri“, rekao je za "Kurir" Dragan Stojković, a na pitanje kako sa četvoricom usledio je odgovor s osmehom:

“Tu je i četvrti! Ovaj naš Brazilac Lijanko. I sa njim sam obavio razgovor. Deluje obećavajuće. Radimo na tome“.
Foto: StarSport
U pitanju je Lijanko Evangelista Silveira Neves Vojnović, momak koji je 2016. godine igrao za omladinsku reprezentaciju Srbije, ali je kasnije igrao i za selekcije Brazila U20 i U23.

Stoga nije do kraja poznato da li je moguće da igra za Srbiju, ali Piksi ne gubi nadu.

Evropsku karijeru počeo je u Torinu gde je stigao jula 2017. iz Sao Paula za 7.000.000 evra.

Ove sezone je u dresu Torina odigrao 24 utakmice i postigao jedan pogodak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: