Totenhem u upravni odbor imenuje predstavnike navijača

Fudbalski klub Totenhem će u svoj upravni odbor imenovati predstavnike navijača.

Izvor: Beta

Utorak, 11.05.2021.

21:05

Totenhem u upravni odbor imenuje predstavnike navijača
Foto: Profimedia

U pitanju je nastojanje da klub poboljša odnose, koji su narušeni nakon što je klub bio jedan od osnivača Superlige Evrope.

"Verujemo da ovo obezbeđuje autentično, istinsko predstavljanje i da će osigurati da navijači budu srž donošenja odluka u klubu, što mi izuzetno pozdravljamo", saopštio je danas londonski klub.

Superligu Evrope, takmičenje zatvorenog tipa formiralo je 12 klubova, šest iz Engleske i po tri iz Italije i Španije, 18. aprila, ali su svi engleski timovi ubrzo odlučili da napuste takmičenje, zbog protivljenja navijača i britanske vlade.

Čelsi je prošle nedelje najavio da će tri navijača, na funckiji savetnika za navijače, prisustvovati sastancima uprave kluba od 1. jula, kako bi bili sigurni da će se "mišljenje navijača" uzeti u obzir prilikom donošenja odluka.

Suvlasnik Mančester junajteda, Džoel Glejzer u otvorenom pismu rekao je da će dramatično poboljšati svoj odnos sa navijačima održavanjem razgovora o "vlasništvu nad deoncima za navijače" i rekonstrukcijom stadiona Old Traford.

Superligu Evrope su od engleskih klubova osnovali još, Liverpul, Arsenal i Mančester siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: