Oskar, Medžik i Lebron čestitali Vestbruku VIDEO

Rasel Vestbruk je rekorder po broju tripl dablova.

Izvor: SN

Utorak, 11.05.2021.

13:00

Oskar, Medžik i Lebron čestitali Vestbruku VIDEO
EPA-EFE/SAMUEL CORUM

Rasel Vestbruk je sada igrač sa najviše tripl dabl utakmica u karijeri – čak 182!

Na večnoj listi je i zvanično pretekao Oskara Robertsona koji je punih 47 godina držao ovaj rekord i dugo se smatralo da on neće biti oboren.

Oskar Robertson je odvojio vremena i čestitao Raselu Vestbruku na rekordu, a u čestitkama mu se pridružio i Irvin Medžik Džonson.

"Rasele, vrlo sam srećan zbog tebe i znam da je tvoja porodica veoma ponosna sada. Čestitam ti na svemu što si učinio za košarku", rekao je Oskar Robertson.

Odmah se uključio i Medžik Džonson:

"Čestitam ti na tome što si prestigao Oskara Robertsona i postao rekorder po broju tripl dabl partija u istoriji lige", kaže Medžik.

I Džejson Kid je želeo da se obrati Raselu Vestbruku:

"Kakav uspeh, svača cast... Odavno nisam igrao protiv tebe, ali hoću da kažem da ćeš zauvek ostati Gospodin Tripl Dabl", kaže Džejson Kid.

Čestitali su još i trener Vizardsa Skot Bruks, Ted Leonsis, Tomi Šepard, Lebron Džejms, Grent Hil, Bredli Bil, pa i Rej Vesbtruk, Raselov brat, a sve to možete videti u priloženom video snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: