Licitacija za fotelje u FSS traje: Kandidat i Rasim Ljajić

Odlaskom Slaviše Kokeze sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije ostalo je upražnjeno mesto.

Izvor: SN

Ponedeljak, 10.05.2021.

21:15

Licitacija za fotelje u FSS traje: Kandidat i Rasim Ljajić
Foto: Screenshot/B92/arhiva

I dalje se vode licitacije za fotelje u FSS.

Kako se trenutno priča, glavni kandidat za prvog čoveka FSS je Rasim Ljajić, koji ima i neke svoje uslove što se tiče donošenja odluka.

Ideja je da ulogu prvog čoveka Sudijske komisije preuzme proslavljeni srpski arbitar, a sada čovek sa istim zaduženjnjem u FS Kipra Milorad Mažić, pišu Novosti.

Rasim LJajić je pre nekoliko dana predložen od strane Novog Pazara kao idealno rešenje za prvog čoveka srpskog fudbala i tada je prvi put pomenut kao rešenje za predsednika FSS.

Prethodno su kao mogući kandidati pominjani Nemanja Vidić, Vladan Lukić, Mitar Mrkela i Nebojša Leković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: