Dragović: San mi je da igram u Zvezdi

Austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović još jednom je istakao da mu je san da obuče dres Crvene zvezde i zaigra u njemu.

Izvor: B92

Subota, 08.05.2021.

19:35

Dragović: San mi je da igram u Zvezdi
EPA-EFE/MARTIN ROSE

Nije tajna da je Zvezda kontaktirala fudbalera Bajera iz Leverkuzena i da su pregovori u toku, bilo je čak vesti da je posao završen, ali to još nije slučaj.

Ipak, on ne smatra da bi za njega bio korak unazad prelazak iz Bundeslige u Linglong Superligu Srbije.

"Četiri godine nisam igrao redovno i zbog toga sam bio nesrećan. Svako ko hoće da govori loše o ligi, slobodno to može da čini. Ali, oni nemaju pojma kroz šta sam prošao poslednjih godina, koliko sam bio ljut, razočaran, nepodnošljiv. Oduvek je bio san igrati Crvenu zvezdu zbog fantastičnih navijača", rekao je Dragović u intervjuu za austrijski "Kurier".

U mislima mu je Evropsko prvenstvo gde će u junu nastupiti sa selekcijom Austrije, ali bi voleo da pre toga reši pitanje kluba.

Od 1. jula će biti slobodan igrač

"Cilj mi je da imam jasnu sliku pred Evropsko prvenstvo, želim da se koncentrišem na ono najvažnije što sledi. Kada vidim da Ibrahimović i dalje igra sa 39 godina, kažem sebi: Igraću dokle god me noge mogu nositi", zaključio je bivši igrač Bazela i Dinamo Kijeva.

U subotnjoj utakmici 32. kola Bundeslige protiv Verdera, koja je završena bez golova, Dragović je dobio veoma jak udarac u lice, što se može videti u slici na početku teksta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: