Kaka: Milan će pobediti Juventus i vraća se u Ligu šampiona

Rikardo Izekson dos Santos Leite iliti Kaka, smatra da će Milan ovoga vikenda pobediti Juventus i da će naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Izvor: SN

Četvrtak, 06.05.2021.

19:15

Kaka: Milan će pobediti Juventus i vraća se u Ligu šampiona
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Nekadašnji kapiten Milana i ljubimac navijača Kaka smatra da će se igrati sjajan meč u nedelju i da će Milan pobediti Juventus.

On se prisetio slavnih dana u dresu Milana, kada je osvojio Zlatnu loptu i Ligu šampiona 2007. godine i čak bio najbolji strelac takmičenja.

"Žao mi je što se Milan godinama muči i ne mogu da dočekam da se vrate u Ligu šampiona, tako im malo treba. Sada, igraju sa Juventusom koji trenira Andrea Pirlo. Milan će pobediti i vraća se u Ligu šampiona. Iskreno se nadam, zarad svih navijača Milana", izjavio je Kaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: