"Da li stvarno to pričaš? Niko nije bolji od Jokića" VIDEO

NBA analitičari su se ponovo raspravljali oko MVP nagrade: Nikola Jokić i Kris Pol su ovoga puta bili glavna tema.

Izvor: SN

Četvrtak, 06.05.2021.

17:30

EPA-EFE/TANNEN MAURY

MVP trka je za mnoge gotova, dok pojedini i dalje govore da Nikola Jokić nije zaslužio da bude MVP.

Jedan od tih ljudi je Nik Rajt koji je prvo "gurao" Lebrona, pa Embida, a sada Krisa Pola ispred Nikole Jokića, a Krisu Brusaru se to nije dopalo.

"Da li stvarno ovo radimo? Nik, da li stvarno ovo pričaš? Niko nije bolji od Jokića ove sezone, on je MVP. Šta je ovo? Ne samo da ima mnogo više poena, skokova, bolje procente i čak je jednak u ukradenim loptama i asistencijama, plus bolje šutira za tri i PER je najbolji ikada. Možemo li da prestanemo? Volim Krisa Pola, ali ovo je stvarno previše", smatra Kris Brusar.

Jokić ove sezone beleži 26,4 poena u proseku uz 10,9 skokova, 8,4 asistencije, a PER (rejting efikasnosti) mu je na istorijsko visokom nivou, 31,1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: