Bajić: Da vratimo seriju u Beograd

Dragan Bajić rekao je da ima želju da produži polufinalnu seriju ABA lige protiv Crvene zvezde, uz ocenu da njegov tim ima šansu da dođe do pobede.

Izvor: SN

Četvrtak, 06.05.2021.

16:45

Bajić: Da vratimo seriju u Beograd
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Ja kao trener imam želju da seriju vratim u Beograd, imamo šansu da na domaćem parketu dobijemo Crvenu zvezdu", rekao je Bajić, a preneo je sajt takmičenja.

"Moramo biti maksimalno fokusirani na zadatke koje postavimo sebi, koncetracija mora da bude na najvišem nivou i mormao imati više raspoloženih igrača kada je napad u pitanju, u odnosu na prvu utakmicu, ako želimo da ostvarimo pobedu", dodao je on.

Košarkaši Igokee sutra dočekuju ekipu Crvene zvezde, u drugom meču polufinala ABA lige.

Zvezda je povela sa 1:0 u seriji, nakon što je prvi meč u Beogradu dobila rezultatom 76:61.

Bajić je dodao da je njegova ekipa 30 minuta igrala dobro u prvom meču, "ali da je olako ispuštena prednost".

"Ono što me brine to su poslednjih 10 minuta igre, odnosno šest minuta gde je bilo plus šest za Crvenu zvezdu, mi smo prestali igrati košarku", rekao je on.

Trener Igokee istakao je da mirno očekuje drugi meč, kao i da je igračima savetovao da ne budu zadovoljni samo plasmanom u polufinale, već da pokušaju da dođu do borbe za trofej.

"Ponavljam igrali smo dobro 35 minuta i pružili dobar otpor, međutim ostaje za analizu poslednjih pet minuta. Nevolje u skorije prošlo vreme sa povredama Atića, Karmajkla i Klemonsa, samim tim da nisu bili u trenažnom procesu sigurno otežavaju da ovaj tim bude u dobroj formi", dodao je Bajić.

Polufinalna serija igra se na dve pobede.

Drugi meč između Igokee i Crvene zvezde igra se sutra u Laktašima od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: