"Samo je Medžik bolji od Vestbruka"

Rasel Vestbruk je danas glavna tema.

Izvor: SN

Utorak, 04.05.2021.

13:30

EPA-EFE/SHAWN

Rasel "Brodi" Vestbruk je u noći iza nas ubacio 14 poena uz 21 skok i čak 24 asistencije u pobedi Vašingtona nad Indijanom.

On sada ima 178 tripl-dabl partija, dok je Oskar Robertson rekorder sa 181 i možemo očekivati da će ga Vestbruk prestići do kraja ove sezone.

"Plejmejkeri ne rade stvari koje radi Vestbruk. On nije normalan, drugačiji je. Ima igrača koji su bolji šuteri od njega, ali niko u istoriji košarke nije konstantno punio sve statističke kolone kao što to radi Rasel. Odavno sam govorio da je on jedan od najboljih u ligi, ali ne, on je jedan od najboljih u istoriji košarke. Samo je Medžik Džonson ispred njega", rekao je trener Vašingtona Skot Bruks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: