Zvanična ponuda: Osnivač Spotifaja kupuje Arsenal za 1,8 milijardi funti

Osnivač Spotifaja Danijel Ek poslaće zvaničnu ponudu porodici Kronke.

Izvor:

Utorak, 04.05.2021.

10:15

Zvanična ponuda: Osnivač Spotifaja kupuje Arsenal za 1,8 milijardi funti
Foto: Profimedia

Ek će poslati ponudu u visini od 1,8 milijardi funti za kupovinu Arsenala.

"Skaj" prenosi da su ga u toj nameri podržale legende kluba i navijači tima iz Severnog Londona.

Bilo je nagoveštaja da Ek želi da kupi klub, u saradnji sa Anrijem, Berkampom i Vijerom i sada imamo, ne samo zvaničnu potvrdu, već i zvaničnu ponudu.

"On nas je pozvao i rekao nam da želi da vrati Arsenal na stare staze, da želi da vrati taj DNK klubu, koji je davno nestao. Ne postoje Arsenalovi ljudi u upravi i to je problem. Pokušavamo da nađemo pravo rešenje i sa navijačima. Ek je o ponudi obavestio i navijače. Biće ovo duga borba i Danijel neće odustati od kupovine", rekao je najbolji igrač u istoriji kluba Tijeri Anri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: