Radonjić: Igokea je pokazala da je dobra

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle ubedljive pobede nad Igokeom da je utakmica bila izuzetno teška.

Izvor: MT

Ponedeljak, 03.05.2021.

21:12

Radonjić: Igokea je pokazala da je dobra
Starsport

On je ocenio da je tim iz Laktaša bio bolji rival u prvom delu meča.

"Igokea je bila odlična u prvom delu... Stvarno su u oba pravca bili vrlo dobri i precizni. Skakali su bolje od nas, šutirali odlično, a mi taj deo utakmice nismo odigrali na način na koji bi trebalo protiv tima kao što je Igokea, koja zna dobro da igra", rekao je Radonjić posle meča za televiziju Arena sport.

Zvezda je večeras povela sa 1:0 protiv Igokee u polufinalu plej-ofa ABA lige, pobedivši je na domaćem terenu sa 76:61.

"Drugačije je sve bilo u drugom delu. Broj koševa govori da je odbrana bila dobra, ali bitno je da smo rezultat gradili sve vreme, da smo išli korak po korak i došli do toga na kraju da možemo da kontrolišemo rezultat", kazao je Radonjić.

On je ocenio da je ovo sve "tek početak" i da u Laktašima očekuje "sigurno tešku utakmicu".

"Igokea je u svim utakmicama protiv nas pokazala da je dobra i da zna da igra. Pokazala je da pozicija i rezultat u ovoj sezoni nisu slučajni. Mi moramo da odigramo još jedan meč na visokom nivou i tako da možemo da očekujemo dobar rezultat", kazao je on.

Najbolji trener ove sezone u ABA ligi, strateg Igokee Dragan Bajić čestitao je crveno-belima na "zasluženom trijumfu".

"Ono što smo radili i ono što sam ja pripremao za ovaj meč je zaista dobro izgledalo u prvom poluvremenu. Igrali smo dobro, kontrolisali situaciju, bili smo dobri u kontaktu, skoku, oterali smo od koša neke napadačke opcije Crvene zvezde. Vodili smo na poluvremenu, s tim da je opet bilo u par navrata pada koncentracije", rekao je Bajić.

On je dodao da ga brine izdanje njegovog tima u drugom poluvremenu.

"Igra i ono što me brine to je drugo poluvreme. Izgubili smo kontinuitet, posebno u poslednjih 10 minuta. Sada sam i igračima rekao da se meč ne igra 30, nego 40 minuta. Moramo dobro analizirati ovaj meč da bismo spremnije ušli u sledeći", zaključio je Bajić.

Igokea će u petak na svom terenu od 18.30 dočekati Zvezdu u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: