Srbija pobedila Grčku za kraj kvalifikacija

Rukometaši Srbije pobedili su u Grčku u Atini rezultatom 27:25 (12:14) u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Izvor: SS

Četvrtak, 29.04.2021.

16:05

Srbija pobedila Grčku za kraj kvalifikacija
Foto: Profimedia

Izabranici Tonija Đerone plasman na EP obezbedili su pre ovog susreta, ali su ovim trijumfom na pravi način završili kvalifikacije i drugi put savladali Grke.

Grci su igrali da bi sačuvali kakvu-takvu nadu da mogu do plasmana na kontinentalni šampionat, ali naši momci nisu kalkulisali.

Iako je selekcija Tonija Đirone gubila na poluvremenu sa 14:12, u nastavku je "stegla odbranu", pojačala ritam i preokrenula, te na kraju slavila.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Mijajlo Marsenić sa pet golova

Nemanja Ilić i Marko Milosavljević postigli su po jedan manje, dok su Bogdan Radivojević, Jovica Nikolić, Petar Nenadić i Petar Đorđić po tri puta zatresli mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: