Petrušev: Dokaz da sam doneo najbolju odluku

Mladi košarkaš Mege Filip Petrušev počastvovan je velikim priznanjem od strane ABA lige.

Izvor: SS

Sreda, 28.04.2021.

16:40

Petrušev: Dokaz da sam doneo najbolju odluku
Foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

On je ostvario "het-trik" proglašenjem za najboljeg igrača, najboljeg strelca i najboljeg mladog igrača regionalnog takmičenja.

Filip Petrušev je po zvaničnoj objavi ABA lige izjavio da MVP priznanje za njega predstavlja veliki uspeh i podsticaj za dalji radi:

"Ovo priznanje za mene predstavlja veliku čast, posebno s obzirom kakvi su sve igrači pre mene osvajali tu nagradu. Sigurno da mi ovo predstavlja veliki uspeh i podsticaj za dalji rad. Želeo bih da se pre svega zahvalim svojim saigračima na podršci bez kojih ovo ne bi bilo moguće, trenerima i stručnom štabu na čelu sa Vladimirom Jovanovićem na kvalitetnom i napornom radu i prilici koju su mi pružili da pokažem šta umem na terenu, mojoj porodici i svima koji su me podržavali van terena", rekao je Petrušev i dodao:

"Hvala Megi koja je verovala u mene koja je još jednom pokazala da je najbolji klub u Evropi za rad sa mladim igračima i sve ovo je samo potvrda da sam doneo najbolju odluku u dosadašnjoj karijeri kada sam prošlog leta odlučio da pređem u Megu. Imali smo veoma dobru sezonu u ABA ligi koju smo završili sa 14 pobeda što je sigurno veliki uspeh, bili smo konkurenti za plej-of do pred kraj i sigurno je da imamo razloga da budemo zadovoljni. Okrećemo se obavezama u nastavku sezone i nastavljamo da radimo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: