Krajinović: Razočaran sam, nije me služio servis

Filip Krajinović nažalost nije uspeo da se plasira među četiri najbolja na Srbija openu.

Izvor: Z.K.

Petak, 23.04.2021.

18:45

Krajinović: Razočaran sam, nije me služio servis
Foto: Marko Djokovic/Starsport

Teniser iz Sombora je poražen od Matea Beretinija 6:4, 6:4 u meču u kojem je i pored toga što je rival dobro servirao, imao nekoliko brejk prilika.

Krajinović je u finišu drugog seta, pri servisu i vođstvu Italijana od 5:4, imao tri brejk lopte, ali nije uspeo da ih iskoristi.

"On je veoma dobro servirao. Nekoliko puta, u situacijama kada sam vodio, on je odservirao as udarce. Jednostavno, nisam se ništa pitao. Mene nije služio servis, zasluženo je pobedio. Nije lako izgubiti 2:0, razočaran sam”, iskren je Krajinović.

Otkrio je i plan narednih turnira. Sledeći na redu mu je Minhen, potom ide na Masterse u Madrid i Rim. Još nije siguran da li će igrati na Beograd 2 turniru, nedelju dana pred Rolan Garos, iako se prijavio.

Stigao je da prokomentariše i italijanske tenisere sa kojima se sastajao ove sezone.

"Nisam dobro igrao protiv Fonjinija u Monte Karlu. Beretini je danas bio bolji, dobro je igrao. Janik Siner je takođe odličan igrač, biće u top 10 uskoro, želim mu sve najbolje”.

Ima jasan plan šta želi da ostvari u nastavku sezone.

"Glavni cilj ove godine mi je plasman u Top 20, nadam se da ću uspeti. Igraću na dosta turnira kako bih u tome uspeo. Takođe, voleo bih da se na nekom od gren slem turnira plasiram u drugu nedelju takmičenja. Imam 29 godina i vreme je za to. Volim da igram na svim podlogama, videćemo kako će sezona da se nastavi za mene”, zaključio je Krajinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: