Superligaški vikend: Zvezda u Inđiji, Partizan čeka Spartak

Utakmicama 33. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije - Crvena zvezda gostuje Inđiji, dok Partizan dočekuje subotički Spartak.

Izvor: B92

Petak, 23.04.2021.

09:10

Superligaški vikend: Zvezda u Inđiji, Partizan čeka Spartak
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Prvi meč ovog kola igra se u petak od 18.00 u Užicu kada će domaći Zlatibor dočekati Novi Pazar.

Ekipa iz Novog Pazara, koja i dalje ima šanse da sačuva mesto u elitnom rangu, u ovaj meč ulazi kao 16. tim lige sa 36 bodova, dok je Zlatibor dve pozicije ispod sa 22 osvojena boda.

U subotu je na programu pet utakmica od 15.00, a sastaju se Napredak - Proleter, Javor - Mačva, Rad - Bačka, Mladost - TSC i Voždovac - Čukarički.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
U nedelju od 14.30 trećeplasirana Vojvodina će dočekati Metalac, dok će u istom terminu šestoplasirani Radnik ugostiti Radnički iz Niša.

Fudbaleri Inđije u nedelju od 17.00 dočekuju lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde.

Inđija je na 17. mestu na tabeli sa 34 boda i vodi borbu za opstanak, dok su crveno-beli lideri šampionata sa 92 boda i žele da nastave pobedničku seriju i što pre i matematički obezbede titulu šampiona.

Poslednji meč u okviru 33. kola igra se u nedelju od 19.30 na stadionu u Humskoj gde će Partizan dočekati Spartak u direktnom prenosu na TV B92.

Crno-beli sa 80 bodova na svom kontu zauzimaju drugo mesto na tabeli, dok je tim iz Subotice sedmi sa 47 bodova.
Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: