Ferguson o drami u Beogradu: Plakao sam VIDEO

Ser Aleks Ferguson, legendarni menadžer Mančester junajteda priznao je koliko mu je teško pala utakmica između Srbije i Škotske u Beogradu.

Izvor: MS

Četvrtak, 22.04.2021.

16:33

Ferguson o drami u Beogradu: Plakao sam VIDEO
EPA/PETER POWELL

U meču baraža za plasman na EURO Škoti su šokirali "Orlove" posle penala 5:4 (1:1) i izvadili vizu za veliko takmičenje posle 23 godine.

Škot i živa legenda Junajteda proživela je triler na stadionu "Rajko Mitić".

"Kada je Srbija dala gol u poslednjoj sekundi pomislio sam 'O Bože, idemo u produžetke, nemamo šanse'. Ali onda su naši igrači prozreli situaciju i prošli na EURO", počeo je Ferguson.

Ostala je upamćena i izjava strelca gola za "suknjice" Rajana Kristija, koji je u tom trenutku zaplakao od sreće.

"Ja sam već plakao kada sam video da isto čini Rajan. Bilo je fantastično. Pričamo o velikom pogonu za zemlje, neverovatno". Upravo ta scena sa Kristijem odslikava stanje u čitavoj zemlji.

"Kristi je plakao za Škotsku, za svakog navijača naše zemlje. Sve je to odjek velike ljubavi prema Škotskoj i fudbalu. Nestvarno", poručio je Ferguson.

Škoti će biti jedni od domaćina predstojećeg kontinentalnom šampionata, pa će tako u Glazgovu dočekati Češku i Hrvatsku, a onda igrati na komšijskom Vembliju sa Engleskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: