Kecmanović: Sjajna šansa da igram sa najboljim na svetu

Miomir Kecmanović je izborio plasman u četvrtfinale Srbija opena.

Izvor: Z.K.

Sreda, 21.04.2021.

14:05

Kecmanović: Sjajna šansa da igram sa najboljim na svetu
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Naš teniser je posle velike borbe i 103 minuta igre pobedio 129. igrača sveta, Artura Rinderkneša iz Francuske, 6:3, 3:6, 6:3.

U narednom kolu igraće sa pobednikom meča Novak Đoković - Sunvu Kvon.

"Osećam se dobro, mislim da je sada bio više mentalni tip meča, u osnosu na onaj prvi, koji je bio više fizička borba. Srećan sam zbog pobede, imam sada dan odmora, nadam se da ću biti spreman za petak i četvrtfinale", izjavio je Kecmanović.

Činjenica je da sada daleko bolje igra na šljaci koja mu nije omiljena podloga.

"Više mi se sviđa nego radnije, radio sam mnogo na igri na šljaci, mislim da sada pokazujem plodove tog rada", dodao je naš teniser, kojeg očekuje danas i meč u dublu.

"Iskoristiću dubl da treniram, da popravim neke stvari kojim nisam bio zadovoljan. Zabavno će biti u paru sa Ducijem Lajovićem, lepo je da odigramo meč zajedno".

Očekuje se da u četvrtfinalu ukrsti reket sa prvim na svetu, Novakom Đokovićem.

"Sigurno ću morati da dam sve od sebe, i više od toga. Mogu samo da se nadam da neće odigrati najbolje. Izvanredana prilika da igram sa najboljim na svetu, uzbuđen sam zbog toga i nadam se da ću moći da pružim dobru partiju", zaključio je Kecmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: