Tim: Nisam želeo da se obrukam u prvom kolu u Beogradu

Austrijski teniser Dominik Tim objasnio je zbog čega nije došao na Srbija open.

Izvor: Z.K.

Utorak, 20.04.2021.

11:20

Tim: Nisam želeo da se obrukam u prvom kolu u Beogradu
Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Šampion US Opena trebalo je da uz Novaka Đokovića bude prva zvezda turnira, ali je zbog povrede kolena nažalost morao da otkaže dolazak u Beograd.

"Da sam došao u Beograd sa bolom u kolenu, verovatno bih ispao u prvom kolu. Tako bih nastavio negativan niz, koji je je počeo u Dubaiju i Dohi. Želeo sam to da izbegnem po svaku cenu. Zbog toga mislim da je bolja odluka da ostanem kod kuće. Nisam ni prvi ni poslednji, koji tako razmišlja“, izjavio je Tim.

On je za "Der Standard" poručio da nema smisla igrati ako niste spremni sto odsto.

"Ako niste mamaksimalno spremni, izgubili ste. Protivnici su prejaki, nivo igre je visok, onda se desi da izgubite u prvom ili drugom kolu. Bolje je onda da ne idete, treba se vratiti kad to bude imalo smisla", dodao je Dominik.

Kolena ga muče još od prošle sezone.

Tokom prošle godine, osetio sam probleme u desnom kolenu. Sada postoji bol u levom. Da pojasnim, nije to ništa strašno, samo što sada svi znaju da me nešto muči. Verujem da će uskoro sve biti u redu i da ću od Madrida moći da uđem u pravi takmičarski ritam“, zaključio je Tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: