"Pobeda Jokićevog karaktera"

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun je još jednom istakao da je Nikola Jokić dokazao da je najbolji igrač NBA lige ove sezone.

Izvor: B92

Utorak, 20.04.2021.

07:45

Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Jokić je predvodio Denver do pobede nad Memfisom 139:137 posle dva produžetka sa 47 poena.

Srbin se tako učvrstio na listi favorita za MVP priznanje predvodivši Nagetse do treće uzastopne pobede otkako se povredio Džamal Marej.

"Život čini gomila sitnih trenutaka, a Jokić je ove godine imao oko 56 sitnih trenutaka u kojima je pokazao da je MVP. Ovo je bila pobeda njegovog karaktera", rekao je Meloun.

Jokić je pogodio 20 od 31 šuta iz igre, te imao 15 skokova i 8 asistencija. Pogodio je dva penala za prvi produžetak, a potom trojku kojom su Nagetsi "prelomili" meč. "Imao sam stvarno dobro veče. Postigao sam mnogo koševa i imao nekoliko glupih izgubljenih lopti koje sam lako mogao da popravim. Bilo je ovo dobro veče za mene i tim", kratko je rekao Jokić.

Ako smo mi možda malo i subjektivni u vezi sa Jokićem i MVP trkom, to sigurno nisu Amerikanci, a pogledajte njihove reakcije nakon još jedne impresivne večeri srpskog centra. Denver je sa skorom 37-20 trenutno četvrti na Zapadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: