I dan: Na terenu petorica Srba – i Novakov "dželat" sa RG

Poznat je raspored mečeva za prvi dan predstojećeg Srbija opena u Beogradu.

Izvor: MT

Nedelja, 18.04.2021.

20:00

I dan: Na terenu petorica Srba – i Novakov
Starsport

Program počinje u podne (12.00), a mečevi će se igrati na tri terena.

Imaćemo prilike da vidimo petoricu srpskih tenisera, Nikolu Milojevića, Viktora Troickog, Danila Petrovića, Filipa Krajinovića i Hamada Međedovića.

Oni neće imati lak zadatak – Milojevića očekuje dvoboj sa Argentincem Federikom Korijom i taj duel će otvorili program na Centralnom terenu.

Nakon toga sledi duel Troickog sa Marko Čekinatom, Italijanom koji je pre nekoliko godina savladao Novaka Đokovića na Rolan Garosu.

Nakon jednog dubla, i meča Džona Milmana i Danila Petrovića, zavesu na Centralnom terenu spuštaju Filip Krajinović i Stefano Travalja.

Prvog dana igraju se još četiri duela u singlu, a na teren će istrčati Hamad Međedović, kome će rival u finalu kvalifikacija biti Argentinac Fakundo Banjis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: