Mesi u euforiji: Čast je biti kapiten Barselone

Lionel Mesi u subotu uveče podigao je trofej Kupa kralja posle ubedljive pobede Barselone nad Atletik Bilbaom rezultatom 4:0 (0:0).

Izvor: SS

Nedelja, 18.04.2021.

12:30

Mesi u euforiji: Čast je biti kapiten Barselone
EPA-EFE/Spanish Royal Soccer Federation

To je 31. trofej u Kupu katalonskog kluba, a iako i dalje nije ništa rečeno u vezi njegovog statusa u Barsi, Argentinac je euforičan posle novog trofeja.

"Takmičenje u Kupu ove sezone bilo je veoma teško. U nekim mečevima smo mnogo patili. Ali, lijepo je pobijediti na kraju. Zaslužili smo trofej. Ovo je poseban Kup za mene, posebna je čast biti kapiten Barselone", rekao je Mesi i istakao da mu nedostaju navijači.

"Neobično je kada osvojiš pehar, a ne možeš da proslaviš sa porodicom i navijačima. Bila je ovo teška godina za nas"
, kazao je Argentinac.

Podsetimo, Mesiju ugovor sa Barselonom ističe na kraju tekuće sezone, a još uvek nije odlučio da li će ostati u klubu u kom je praktično proveo celu karijeru i osvojio sve moguće trofeje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: