Čačani ujedinjeni protiv FSS: Svi ćemo istupiti iz liga

Srpski fudbal drma skandal i situacija oko čačanskog Borca.

Izvor: MS

Nedelja, 18.04.2021.

09:48

Default images

Borac je zbog, kako je naveo Fudbalski savez Srbije, "povrede intergriteta" drastično kažnjen oduzimanjem šest bodova i četiri miliona dinara, ali na tome se ne zaustavlja priča.

Čačani su iz revolta pravili cirkus na utakmici sa Radničkim u Kragujevcu, gde se igralo samo šest minuta tako što je Borac ostao bez igrača.

U toj "bitki" protiv FSS dobio je podršku lokalnog Remonta, koji je otvoreno stao na stranu Borca i pozvao sve klubove iz Čačka da istupe.

"Razlog za ovo nepravedno i brzopotezno kažnjavanje našeg 'starijeg brata', FK Borac 1926, bez utvrđivanja stvarnog krivca i kažnjavanja onih koji su orgovorni za nameštanje utakmica, ukoliko je do njih i došlo. Svako lomljenje situacije preko kolena, donošenje odluka bez prethodnog postupka, uzimanja izjava i utvrđivanja krivice, se dogodilo Borcu 1926, a sutra može bilo kome od nas. Stoga pozivamo sve klubove grada Čačka da se pridruže i, ukoliko FK Borac 1926 istupi iz lige, učine isto. Mi ćemo u svakom slučaju slediti primer našeg većeg brata", navedeno je u saopštenju FK Remont.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: