Luka Jović oprašta novac – Real uštedeo 30 miliona evra

Kakav potez.

Izvor: MS

Nedelja, 18.04.2021.

08:30

Luka Jović oprašta novac – Real uštedeo 30 miliona evra
EPA-EFE/JuanJo Martin

Fudbaleri Real Madrida, čak i Luka Jović koji je na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, odrekli su se bonusa za ovu sezonu.

Španski ABC piše da su igrači kraljevskog kluba odlučili tako da finansijski pomognu klubu u trenutku dok traje pandemija koronavirusa i Real nema velike prihode na kakve je navikao.

Veliki broj fudbalera Reala ima visoke bonuse za rezultate u Ligi šampiona i LaLigi, a kako imaju šansu da osvoje oba pehara, odlučili su da naprave potez za divljenje. Isti izvor navodi da je Real na taj način uštedeo više od 30 miliona evra.

Real se u Španiji nalazi na samo bod iza madridskog Atletika, dok ga u polufinalu Lige šampiona čeka sudar sa Čelsijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: