Šta je bio Nadalov najveći problem?

Rafael Nadal završio je učešće na Mastersu u Monte Karlu.

Izvor:

Petak, 16.04.2021.

22:00

Šta je bio Nadalov najveći problem?
Foto: Profimedia

Posle tri odigrana seta poražen je od Andreja Rubljova i zaustavljen je u četvrtfinalu.

Rafa je objasnio šta je bio najveći problem u tom meču.

"Lako je objasniti šta se desilo na ovom meču. Kada igrate protiv igrača kao što je Rubljov i igrate loše, tu nema drugačijeg rezultata. Servis mi je bio katastrofa. Propast. Kada loše serviraš, to ima veliki uticaj na tvoju igru tokom čitavog meča. Razmišljaš samo kako da ubaciš servis u polje, a ne i o poenu. Ne možeš da pobediš igrača kao što je Rubljov, ako serviraš tako loše. Na kraju, srećan sam zbog njega jer je on dobar dečko", objasnio je Nadal.

Rubljov će sada u polufinalu igrati protiv Kaspera Ruda, dok se u drugom polufinalu sastaju Stefanos Cicipas i Dan Evans.

Ko god da osvoji, biće novi Masters šampion, s obzirom da niko od polufinalista u Monte Karlu nije osvajao turnir iz serije 1000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: