Bogdanović objasnio kada će Atlanta biti bolja

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović govorio je posle poraza Atlante od Milvokija sa 120:109.

Izvor: MT

Petak, 16.04.2021.

08:57

Bogdanović objasnio kada će Atlanta biti bolja
Foto: Profimedia

Hoksi su se sredinom treće čevrtine vratili rezultatski, međutim, Baksi su napravili veliku seriju i na kraju slavili.

"Moramo da naučimo mnogo. Oni su plej-of tim i znaju kako da igraju pobednički. Jedna greška, dve greške je previše. Pogledate na semafor i vidite 10, 12 razlike. Bićemo bolji kada se svi igrači vrate (Galinari, Kolins... prim. aut)", rekao je Bogdanović.

Bogdan je bio upitan i za povredu, od koje se oporavljao nedavno.

"Povrede su deo igre. Ništa ne možete da uradite osim da mislite pozitivno, koristite vreme iz dana u dan i budete spremni za ostatak sezone. To je bilo teško za mene u početku, ali posle nekog sam krenuo sa težinama. Počnete i da jedete lošu hranu... To je mentalna igra. Pokušavate da usrećite sebe sa nezdravom hranom i onda vidite da to nikuda ne vodi", dodao je on.

Grafika SofaScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: