Humanitarna aukcijska prodaja potpisanih dresova "večitih" za pomoć Tanji (VIDEO)

FK ’’Partizan’’, FK ’’Crvena zvezda’’ i portal InfoLIGA pokrenuli su humanitarnu akciju aukcijske prodaje dresova "večitih" na sajtu Limundo.

Izvor:

Četvrtak, 15.04.2021.

19:00

Humanitarna aukcijska prodaja potpisanih dresova
Foto: InfoLIGA

Humanitarna akcija pokrenuta je u saradnji sa opštinom Ivanjica.

Za dresove Lazara Markovića i Milana Borjana, sa autentičnim potpisima fudbalera, možete licitirati od 15. do 27. aprila na Limundu nakon čega će najboljem ponuđaču InfoLIGA uručiti dres a sav prikupljen novac biće uplaćen za Tanjino lečenje.

Dvadesetsedmogodišnjoj Tanji Lišanin iz Ivaniice, neophodna je naša pomoć kako bi ponovo stala na noge. Ova devojka, za koju svi kažu da je medicinski fenomen, snagom volje pobedila je tešku bolest ali sada joj je potrebno 65 000 evra za nabavku električnog pomagala “C-brace ortoze” sa kojim bi moglča samostalno da hoda, bez bolova.

To je uređaj koji se stavlja na nogu, a u sebi ima mikroprocesor koji reguliše nivo podrške pri hodanju, uređaj koji omogućava slobodu kretanja i funkcionisanje bez dodatnih pomagala. Njega može nabaviti samo u Nemačkoj i košta 65.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: