Vemić: Devojke su spremne – energija će presuditi

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić rekao je da je ekipa spremna da se na pravi način predstavi protiv Kanade.

Izvor: MT

Sreda, 14.04.2021.

16:10

Vemić: Devojke su spremne – energija će presuditi
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Pripreme teku po planu, ostalo je još dva dana da se što bolje spremimo, da na pravi način predstavimo sebe i svoju zemlju. Puni smo samopouzdanja i spremni za početak susreta", rekao je Vemić u Kraljevu.

Ženska teniska reprezentacija Srbije će igrati protiv Kanade u borbi za plasman u plej-of Svetske grupe Bili Džin King kupa za 2022. godinu.

"Naše devojke podižu formu i biće spremne. Pratimo i treninge kanadske reprezentacije",
naveo je Vemić.

Srbiju će predstavljati Nina Stojanović, Olga Danilović, Aleksandra Krunić, Ivana Jorović i Lola Radivojević.

Aleksandra Krunić je navela da joj je žao zbog toga što neće biti publike.

"Ali, atmosfera je super, devojke su spremne za igru i zezanje, kao i uvek. Mislim da će ta neka energija da presudi", rekla je Aleksandra Krunić.

Ona je kazala da će biti teško, kao što je i uvek u tom takmičenju, i da očekuje veliku borbu, ali da misli da je Srbija po rangu i iskustvu u prednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: