Poćetino: Spremni za revanš Bajernu

Fudbaleri Pari Sen Žermena u utorak 13. aprila od 21 čas igraju revanš sa Bajernom u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 12.04.2021.

19:22

Poćetino: Spremni za revanš Bajernu
Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Francuzi su odigrali odlično u prvom meču na "Alijanc areni", pobedili su sa 3:2 i sa tim kapitalom izlaze na teren u Parizu.

Ipak, trener "svetaca" Maurisio Poćetino ističe da ništa još nije završeno i da je dobijeno tek prvo poluvreme. "Saglasan sam sa tim da smo bolji u gostima nego kod kuće. MOraćemo da obratimo pažnju na to na kraju sezone, nadajmo se da će sve krenuti nabolje za nas već od revanša sa Bajernom", kaže Argentinac. Bajern je u prvom meču čak 31 put šutirao ka golu PSŽ, ali su Kilijan Mbape i drugovi iskoristili gotovo sve prilike koje su im se ukazale. U revanšu će Francuzi biti bez kapitena Markinjosa, koji je povredio primicač na prvoj utakmici. Poćetino izuzetno ceni Bajern za koji kaže da je "najbolji tim u Evropi i na svetu". "Nadam se da ćemo se revanširati za prošlogodišnji poraz u finalu. Nije bitno sa kim igrate, teško je bilo držati i loptu protiv Barselone. U pitanju je kolektiv, zajednička igra. Pred nama je veliki izazov, nadam se da ćemo naći načina da povredimo protivnika. Svakako će biti momenata kada ćemo se mučiti, ali tada treba pokazati solidarnost i požrtvovanost na terenu", poručio je Poćetino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: