Son se umalo rasplakao pred kamerama VIDEO

Fudbaleri Totenhema poraženi su na svom terenu od Mančester junajteda sa 3:1 u meču 31. kola Premijer lige.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 12.04.2021.

13:05

Son se umalo rasplakao pred kamerama VIDEO
Foto: EPA-EFE/Clive Rose

Tim porazom, znato su se udaljili od pozicije koja bi mogla da ih vodi u Ligu šampiona i sada zaostaju za četvrtoplasiranom ekipom šest bodova.

Posle meča, Hong Min Son, strelac jedinog gola za "pevce", bio je vidno neraspoložen, skoro da se rasplakao kada je davao intervju za klupsku televiziju.

"Razočaran sam, ne znam šta da kažem. Stvarno mi je žao zbog poraza, osećam se loše zbog svega", rekao je na ivici suza.

Son je bio u centru VAR kontroverze, kada je pao posel duela sa Skotom Mektominijem, posle čega je poništen gol Edinsona Kavanija.

Potom je u 40. minutu zatresao mrežu Junajteda, ali je kasnije priznao da taj gol ne može da ga uteši.

"Uopšte me više ne zanima taj gol koji sam postigao. Želeo sam da pobedimo jer sam na prošlom meču ušao na poluvremenu, posle pauze zbog povrede. I tad smo vodili i na kraju je bilo nerešeno. Stvarno sam želeo uspeh, tako da ne znam šta da kažem".

Totenhem ima još šanse da ispravi propušteno, ali to neće moći ovakvom igrom

"Ostalo je još sedam, osam mečeva, znam da je lako reći, 'hajde da budemo pozitivni, daćemo sve od sebe'. Stavrno mi je želja da sezonu završimop dobro. Šest bodova smo iza Top 4, potrebni su nam rezultati, ali drugi moraju da gube bodove", zaključio je Son.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: