Rafa o odluci strica: Ne vidim problem

Rafael Nadal kaže da je srećan što će njegov stric Toni trenirati u narednom periodu Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 12.04.2021.

12:50

Rafa o odluci strica: Ne vidim problem
Foto: EPA/MARIJAN MURAT

Toni Nadal je 2017. prepustio brigu od Nadalu Karlosu Moji i Fransisku Rođu, a od tada je uspešno radio u Rafinoj teniskoj akademiji na Majorci.

Ipak, očigledno je da se poznati trener zaželeo rada na profesionalnom nivou pa je rešio da pokuša da napravi proboj sa 20-godišnjim teniserom.

Rafaela Nadala su uoči starta na Mastersu u Monte Karlu pitali šta misli o saradnji Tonija i Feliksa.

"Srećan sam zbog Tonija. Istovremeno, dobra stvar je i za akademiju da on radi sa nekim tako sjajnim igračem kao što je Feliks. To je vrlo pozitivna stvar. Toni ima gomilu iskustva, zna mnogo o ovom sportu, znanje koje je svakom igraču potrebno. Siguran sam da će biti od velike pomoću Ože-Alijasimu", smatra treći igrač sveta.

Na pitanje da li on to vidi kao pomoć rivalskom igraču, samo se nasmejao.

"Ne vidim tu nikakav problem. Uvek sam govorio isto, želim samo najbolje za Tonija. On je moj stric. Zahvalan sam na svemu što je uradio za mene. I srećan sam što je opet na Turu. Srećan sam i zbog Feliksa, imaće sjajnu podršku u Toniju. Drago mi je da vidim strica ovde u Monte Karlu, da provodim opet vreme sa njim na turniru", dodao je Rafa.

Prvi protivnik Ože-Alijasima u kneževini je Kristijan Garin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: