Radonjić: Bliži smo drugoj poziciji u plej-ofu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je posle pobede njegovih izabranika u derbiju sa Igokeom.

Izvor: B92

Nedelja, 11.04.2021.

22:05

Radonjić: Bliži smo drugoj poziciji u plej-ofu
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Gosti iz Aleksandrovca su imali prednost tokom većeg dela meča, ali su crveno-beli preokretom u poslednjoj četvrtini došli do pobede od 69:66 u meču 25. kola ABA lige.

"Bio je pravi derbi, meč dve ekipe koje su i pre utakmice znale da figuriraju za vrh. Oba tima su i dalje tu, samo mi imamo bolji raspored od njih. Ova utakmica je važna jer smo sada bliži tom drugom mestu u plej-ofu", kaže Radonjić.

On je ocenio da je njegov tim u nastavku bio bolji i da je to bilo ključno.

"Imali smo solidan početak prvog poluvremena, ali nakon toga smo napadački bili slabi. Donosili smo loše odluke, čak i iz dobrih pozicija nismo uspeli da dođemo do realizacije. Tako da je Igokea stekla prednost. U drugom delu nas je odbrana držala. U napadu smo imali slične situacije kao u jednom delu prvog poluvremena, ali smo u završnici imali mnogo energije, koncentracije i velike želje i to nam je pomoglo da dođemo do važne pobede", zaključio je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: