Stanković: Igrači moraju da uče za inostranstvo

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, naravno, bio je zadovoljan dominantnom partijom svojih izabranika u meču protiv Javora.

Izvor: SS

Nedelja, 11.04.2021.

17:20

Stanković: Igrači moraju da uče za inostranstvo
Foto: Starsport

Crveno-beli su slavili u Ivanjici rezultatom 5:1 (2:1) i došli na tri pobede od matematičkog obezbeđivanja četvrte uzastope titule prvaka Srbije.

"Bilo je malo adaptacije na početku na teren, ali smo brzo počeli da dominiramo i kontrolišemo utakmicu. Ovo je nešto što sam očekivao od mojih momaka. Zašto bi bilo nešto drugačije, bez obzira na pobedu u derbiju. Mi jesmo napravili krupan korak, grabimo ka konačnom cilju, ali nema zadovoljavanja. Hoćemo samo pobede i tri boda. I zašto bismo se zadovoljavali“, izjavio je Dejan Stanković.

Imao je i poruku za igrače.

"Nema spuštanja garda, nema spuštanja kofera. To je ono što tražim od igrača. To radim zbog njih, jer kada odu u inostranstvo tamo nema praštanja. Isto kao što nema praštanja u Zvezdi“, dodao je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: