Radonjić: Igokea ima šansu za vrh, baš kao i Zvezda

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da bude spremna za čvrstu utakmicu protiv Igokee.

Izvor: MT

Subota, 10.04.2021.

19:45

Radonjić: Igokea ima šansu za vrh, baš kao i Zvezda
Srdjan Stevanovic/Starsport

"Moramo da budemo spremni da igramo vrlo čvrstu utakmicu, da se borimo, skačemo, čitamo situacije u njihovoj odbrani. Samo tako možemo da dođemo dodjemo do povoljnog rezultata", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će u nedelju od 17.00 dočekati Igokeu u 25. kolu ABA lige.

"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima izvanrednu sezonu u ABA ligi i Evropi. Igre koje prikazuju tokom čitave sezone jasno ukazuju da ekipa Igokee zaslužuje da se bori za prvo mesto u regionalnom takmičenju. Imaju realno šanse za to, i da se bore za vrh, kao i ekipa Crvene zvezde", kazao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da Zvezda mora da igra odlično ako želi da pobedi.

"Ekipa Igokee je svime što je pokazala, i rezultatima koje je ostvarila u ABA ligi i Ligi Šampiona, da je odličan sastav vredan svakog respekta. Iskusan tim koji sigurno ima svoje ambicije u regionalnom takmičenju, nakon završetka takmičenja u Ligi šampiona imaju i vremena da se fokusiraju na završnicu ABA lige u kojoj mogu i do prvog mesta. Kada pričate o rivalu koji ima iskusne domaće i strane igrače, koji se bori za plej-of i prvo mesto, jasno je da mi moramo da igramo odličnu utakmicu ako želimo do bodova", naveo je Davidovac.

Zvezda ima 18 pobeda i tri poraza, dok Igokea u dosadašnjem delu ABA lige ima skor 19/4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: