De Rosi: Nisam kritično, ali nisam ni dobro

Proslavljeni italijanski fudbaler Danijele de Rosi u petak je hospitalizovan zbog koronavirusa.

Izvor: SS

Subota, 10.04.2021.

15:00

De Rosi: Nisam kritično, ali nisam ni dobro
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Legenda Rome je osetila jake simptome, mnogi su se zabrinuli za njegovo stanje, pa se on javio iz bolnice.

On je bio pozitivan na Kovid-19 posne reprezentativne akcije sa Italijom, gde je trenutno član stručnog štaba.

"Imao sam jake simptome danima, a stanje se pogoršavalo. Kada sam ustao sa stolice umalo sam pao u nesvest, sve mi se smračilo pred očima, u trenutku sam izgubio i sluh. Otišao sam kod lekara, ustanovljeno je da imam jaku upalu oba plućna krila. Lekari su mi rekli da sam došao na vreme i da nisam to uradio ko zna šta bi bilo. U svakom slučaju, nije kritična situacija, ali jeste stanje koje zahtjeva bolničko lečenje", rekao je De Rosi.

Osim njega, iz selekcije Italije zaraženi su još Leonardo Bonući, Alesandro Florenci, Marko Verati, Vinćenco Grifo, Federiko Bernardeski i Salvatore Sirigu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: