Emotivni Stanković: Puklo me je, mnogo mi znači

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković obratio se na konferenciji za novinare posle utakmice sa Partiznaom.

Izvor:

Sreda, 07.04.2021.

21:05

Emotivni Stanković: Puklo me je, mnogo mi znači
Foto: MS/B92

Zvezda je pobedila Partizan sa 1:0 golom Mirka Ivanića i posle trijumfa u 164. "večitom" derbiju ima 12 bodova više od Partizana na osam kola do kraja.

"Kada se dobije dosta je lakše. Isto bih uradio oko postave. Partizan je dobro izgledao u prvom poluvremenu... Neko sam ko je realan. Plus 9 je mnogo bilo, a 12 još više. Na putu smo da prednost zadržimo, ovo je brejk koji treba da se potvrdi u sledećem kolu. Ali dok nema matematike nećemo da se opuštamo", kaže Stanković.

O bonus igračima:

"Ne znam, ne bih komentarisao. Dobro je za razvoj mladih igrača, ali onda visiš da trojica ostanu na poluvremenu. Teško je to, ali onda te boli glava i gledaš šta ćeš".

Ova sezona je sjajna za Crvenu zvezdu. Da li može bolje?

"Bilo bi amaterski da se zaustavimo. Idemo dalje, nema granica. 12 bodova je previše, za titulu treba čudo da bismo je izgubili. Ima Kup, uvek može bolje. Prošao je derbi, arhiviran je i sada mora da se overi. Nećemo da se zaustavimo na tome". O pobedi na ličnom planu
"Osećam se fenomenalno, teško nam je bilo u prvom poluvremenu. Malkice smo se podredili, mnogo mi znači ovo. Ima načina da se utakmica izgubi, ali nismo hteli . Meni dosta znači, mozda sam bio vise nego aktivniji u psolednje vreme. Srodio sam se sa ekipom, željom da pobedim, ništa lično i sve ostaje na terenu. Emocija me je pukla. Tež se preživi utakmica kao trener. Kao igrač si akter, ne vidiš sve. Kao trener je gore voditi, ali i slađe", zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: