Stanković: Srce mi je puno – nismo još osvojili titulu

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je nakon pobede u "večitom" derbiju.

Izvor:

Sreda, 07.04.2021.

20:12

Stanković: Srce mi je puno – nismo još osvojili titulu
Foto: starsport

Crvena zvezda je savladala Partizan sa 1:0 u 164. "večitom" derbiju.

Gol za pobedu postigao je Mirko Ivanić.

"Godinu dana jako rada, odricanja, žrtvovanja, poštenog odnosa. Momci su to zaslužili. Meni je srce puno kada ih vidim kao grupu. Oni su duša i zlato Crvene zvezde. Hvala im na ovih godinu dana. Hvala Terziću, Mrkeli, Džajiću, Tozi.. Da, porastao sam kao trener. Drago mi je što smo dobili ovaj derbi. Ja sam ovim igračima mogu gde hoću", započinje Stanković i nastavlja:

"Nije stavljena tačka na titulu, posle ove utakmice ostaje da se overi brejk. Idemo u Ivanjicu protiv Javora. Dok ne bude matematički nije gotovo. Dvanaest bodova jeste mnogo, ali ne želim da spustimo gard i da se ne daj bože brukamo negde".

Šta je presudilo na derbiju?

"Imate vi stručnjake što mnogo bolje znaju fudbal nego ja. Čitao sam u poslednje vreme, ali nema veze. Znam šta sam i kako izveo i kako sam vodio drugo poluvreme", zaključio je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: