Sin jugoslovenske legende ponovo među crno-belima

Sin proslavljenog reprezentativca Jugoslavije i nekadašnjeg igrača Crvene zvezdeDragana Tarlaća, Luka Tarlać, uspešno se oporavlja od teške povrede kolena.

Izvor: SS

Sreda, 07.04.2021.

17:38

Sin jugoslovenske legende ponovo među crno-belima
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

On je u novembru pokidao prednje ukrštene ligamente zbog kojih ga neće biti na parketu do kraja tekuće sezone.

Bio je nadomak prvog tima, prošao je pripreme sa seniorima i posle šest meseci ponovo je na treninzima.

"Pridružio sam se ekipi, mnogo je dobar osećaj da ponovo budem tu. To je ta druga porodica, ostala su mi još dva meseca do kraja oporavka, za nedelju dana krećem da trčim, a ovog četvrtka idem u Minhen na još jednu kontrolu. Za sada sve ide po protokolu", rekao je Tarlać za klupsku televiziju. Individualno je radio sa Aleksandrom Matovićem, sadašnjim trenerom prvog tima.

"Ništa se drugačije nije od njega očekivalo, dugo je već u klubu, poznaje sistem, poznaje kako sve funkcioniše i radi odličan posao. Vraća ekipu u život, a individualan rad sa mnom mu je bez stresa. Dobro radimo zajedno, spremamo se za sledeću sezonu kao i svakog leta i sve ide kako treba".

Nije mu bilo lako, prvenstveno psihički, od momenta povrede.

"U glavi je mnogo teško kada takvu povredu doživite sa 18 godina. Ali kada shvatite da ste još dete i da je pred vama još mnogo godina, samo spustite glavu, siđete u rudnik i ponovo sve od početka. Sada sam krenuo iz minusa praktično, moram da 'vratim' nogu, pa onda košarku. Radi se, to je novi prostor za napredak", zaključio je Luka Tarlać.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: