Masvidal otkrio kako će postati šampion

UFC 261 nam donosi borbu za velter titulu između Kamaru Usmana i Horhea Masvidala.

Izvor: SN

Sreda, 07.04.2021.

10:24

Masvidal otkrio kako će postati šampion
Foto: Profimedia

Kada su se prvi put susreli Horhe Masvidal i Kamaru Usman, "Kubanski Isus" je uskočio samo šest dana ranije na događaj UFC 251.

Tada je Usman bez većih problema savladao Masvidala i odbranio šampionski pojas, a Horhe najavljuje drugačiji scenario u 2021. godini.

"Sada neću skidati 10 kilograma za 6 dana, sada imam samo nekoliko kilograma preko dozvoljene granice za borbu i dosta lakše ću spuštati kilograme. Mislim da je to odlučujući faktor. Kada pobedim Usmana i uzmem pojas cilj će biti trilogija, jer ćemo obojica imati po jedan dobijen meč. Tako da, treći meč će morati da se održi", rekao je Masvidal.

Odmah je usledilo pitanje kako će se osećati ukolko osvoji titulu

"To će biti vrhunac svega. Svega što sam uložio u sebe tokom čitavog života. Mislim da ću lagodnije spavati kada budem šampion, tako da, hajde da vidimo", objasnio je Masvidal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: