Stojković pozvao Piksija: Imamo igrača za reprezentaciju

Golman Partizana Vladimir Stojković optimista je uoči večitog derbija.

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2021.

12:35

Stojković pozvao Piksija: Imamo igrača za reprezentaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Susret Crvene zvezde i Partizana igra se u sredu 7. aprila od 18 časova na stadionu "Rajlo Mitić".

Stojković je rekao da je velika šteta što publika neće moći da prisustvuje ni ovom okršaju najljućih rivala, ali je zato pozvao selektora Dragana Stojkovića, da vidi kako je rekao, veliki broj dobrih igrača u timu crno-belih.

"Dobra su ekipa, sa dosta dobrih igrača. Pozvao bih selektora da dođe, da pogleda, mislim i da mi imamo dosta dobrih igrača. Moje mišljenje je da ima tu fudbalera koji bi mogli da pomognu reprezentaciji. Lazar Marković, Jojić, ima pet, šest baš dobrih igrača. Pošto ima igrača i iz Zvezde i TSC-a, mislim da i Partizan treba da ima igrača makar na širem spisku", izjavio je Stojković.

Kada je reč o susretu sa njegovim bivšim klubom, očekuje dobar meč i dodaje da je Partizan u formi.

"Biće to prava takmičarska utakmica, u lepom smo modu. Dobili smo dosta utakmica. Nemamo šta da izgubimo. Treba da igramo bez pritiska protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Ako izgubimo, ostaju samo matematičke šanse za titulu. Biće to jedna takmičarska utakmica za nas, da vidimo gde smo", kaže čuvar mreže crno-belih.

Neće biti navijača, ali on to ne vidi kao neku prednost za njega lično.

"Ne znam što bi bilo prednost za mene. Ja sam primio jedan gol u prethodnih šest mečeva i to iz penala, ne vidim zašto bi bila prednost za mene to što nema navijača. Više bih voleo da ima navijača, zbog sebe i ljubitelja fudbala".

Na kraju, kaže da sve to što je uradio u ranijim derbijima sada nema značaja.

"Statistika prija, ali mi ne znači. Svaka utakmica je nova i donosi nešto novo. Ne opterećujem se statistikom i trudim se da je ignorišem. Voleo bih da pobedimo i da ostanemo u trci za titulu", zaključio je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: