Bizarno – zašto je Alonso odustao?

Fernando Alonso nije završio prvu trku u sezoni.

Izvor: SN

Ponedeljak, 29.03.2021.

12:45

Bizarno – zašto je Alonso odustao?
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

U nedelju se u Bahreinu vozila trka za Veliku nagradu Bahreina i pobednik je bio Luis Hamilton, koji je u dramatičnoj završnici bio ispred Maksa Ferstapena.

Fernando Alonso, novi vozač Alpine, nije završio trku, on je svoj bolid morao da povuče posle 26 krugova, a razlog za tako nešto je bizaran.

"Posle prvog dolaska u boks, imali smo problem i morali smo da povučemo bolid. Plastična folija od sendviča se zaglavila u kanalu zadnje kočnice i zbog toga je temperatura bila izuzetno visoka i to je nanosilo štetu našem kočionom sistemu. Šteta. Iz bezbednosnih razloga smo ipak morali da povučemo Fernanda Alonsa sa trke ", kratko je prokomentarisao tehnički direktor Marćik Budkovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: