Klop: Ovo je novi težak dan za sve u Liverpulu

Jirgen Klop je priznao da prosto ne zna na koji način da trgne ekipu Liverpula iz letargije posle šestog uzastopnog poraza kod kuće.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 07.03.2021.

21:35

Klop: Ovo je novi težak dan za sve u Liverpulu
Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill

Liverpul je izgubio na "Enfildu" i od Fulama (0:1), a prethodno su ostali kratkih rukava u seriji i protiv Barnlija, Brajtona, Mančester sitija, Evertona i Čelsija.

Njegov tim prosto ne liči na onaj koji je prošle sezone mleo protivnike, kada su "crveni" posle 30 godina stigli do šampionske titule.

Trenutno su sedmi sa 43 boda i sledi im teška borba za plasman među četiri najbolja i mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Devet poraza u sezoni, to je previše za šampionski tim.

"Ne znam da li je Fulam više želeo pobedu, lako je sada suditi nam. U redu, pobedili su, tako da su je želeli više. Ne mislim da je želja problem. Kod nas se radi o samopouzdanju, ove sezone nismo imali momentum nijednom, i to se vidi. Momci imaju kvalitet u sebi, ali ga trenutno ne pokazuju. Bilo bi remek delo učiniti da se preko noći sve ovo promeni. Srećom, za tri dana imamo drugačije takmičenje, nadam se da ćemo pokazati i drugačije lice", rekao je strateg Liverpula.

Kaže da se kod pojedinih igrača oseća i zamor.

"Morali smo danas da menjamo i kombinujemo, neki nisu bili u stanju da igraju posle meča sa Čelsijem. Ne moram da pričam o tome za šta se borimo, dovoljno je igrati za tri boda. Moramo da pobeđujemo, to ćemo i pokušati. Ovo je još jedan težak dan za sve nas", priznao je Klop.

Liverpul u sredu u Ligi šampiona dočekuje Lajpcig, iz prvog meča imaju prednost od 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: