Đurđević o Srbiji: Imao sam jedan poziv pre pet godina

Uroš Đurđević uskoro će debitovati za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore.

Izvor: MT

Nedelja, 07.03.2021.

14:30

Đurđević o Srbiji: Imao sam jedan poziv pre pet godina
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport

On je odlučio da prihvati poziv selektora Miodraga Radulovića za mečeve u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

Đurđević je prošao sve mlađe kategorije selekcije Srbije, dok je za A tim samo jednom bio na klupi.

"Želim da igram, imam 27 godina, želim da se dokažem u nacionalnom timu. Kada smo stupili u kontakt, početkom godine, nisam imao dilemu. Što se tiče Srbije, imao sam jedan poziv, pre skoro pet godina, bio sam na klupi protiv Gruzije. Posle toga nisam imao komunikaciju", rekao je Đurđević na promociji u Podgorici.

Đurđević veruje u sebe i selekciju Crne Gore.

"Mislim da mogu dosta da pružim, a od mene može da se očekuje da uvek dam maksimum, to sam radio gde god sam igrao . Igram dobro, klub igra dobro, verujem da ću to da prenesem i u reprezentaciji", dodao je on.

On će igrati u tandemu sa Stevanom Jovetićem.

"Stevan je mnogo bolji igrač od Leonarda, iako je Leonardo zaista majstor. Naravno da očekujem da ćemo da budemo dobar tandem, lepo je igrati sa takvim asom", zaključio je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: