Mihajlović: U Seriji A vam je potreban psihijatar

Fudbalere Bolonje u nedelju 7. marta u Seriji A očekuje gostovanje ekipi Napolija.

Izvor: Z.K.

Subota, 06.03.2021.

15:15

Mihajlović: U Seriji A vam je potreban psihijatar
Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Meč se igra na stadionu "Dijego Maradona" sa početkom u 20.45 časova, a trener Bolonje Siniša Mihajlović imao je zanimljivo obraćanje medijima pred ovaj meč.

Srpski stručnjak je rekao da više ne zna kako da se ponaša s obzirom na uspone i padove koje ima njegov tim. "Ovde vam je potreban psihijatar, lako poludiš. Kako je moguće da tri dana pre toga pobedite Lacio, a onda vam dože tim koji je ispod vas na tabeli i tako izgubite? To je stvar karaktera kada imate te uspone i padove, ali lepota mog posla je i u tome da stimulišem igrače. Morate da razumete, kada gubite kako gubite. Sve zavisi od nas, od naše glave", kaže Mihajlović. Nedavno je na festivalu u San Remu imao prilike da peva u duetu sa napadačem Milana Zlatanaom Ibrahimovićem. "Bila mi je čast da idem u San Remo, pevao sam da bih zabavio i moje prijatelje u pevače u Srbiji, jer je ovaj festival vrlo popularan tamo. Bilo nam je obojici zabavno, ni manje ni više od toga. Neko je rekao da sam pevao bolje od Ibre? Ja sam još 1990. snimio singl ploču, onu na 45 obrtaja, tako da imam iskustva. Naravno da sam pevao dobro, plašio sam se samo da Fjorelo ne pokvari pesmu", nasmejao se Siniša. Onda se opet vratio temi fudbala i meču sa Napolijem. "Je li i tamo naelektrisana atmosfera? Možda bi kod nas trebalo da bude više ili bi ja trebalo da budem naelektrisaniji? Želim meč kao što je bio onaj sa Laciom, nadam se da su me momci razumeli, nadam se da nije potrebno znanje iz nuklearne fizike da razumeju šta im poručujem. Kako se trenira pobednički mentalitet? Evo primera. Čak i kad imate igrače pobednike: pre nego što je Mančini stigao, Inter je imao snažan tim, ali ostvarili su uspehe sa Figom, sa mnom, Veronom...Ovde nema takvih tipova igrača, ali Bolonja je savršeno mesto da se razume šta treba da se radi", zaključio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: