Dobra vest za "orlove" – Solskjer brani Brunu da igra protiv Srbije

Portugalski vezista Bruno Fernandeš mogao bi da propusti kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo protiv Srbije.

Izvor:

Četvrtak, 04.03.2021.

09:27

Dobra vest za
Foto: Profimedia

Reprezentacija Srbije kvalifikacije za Svetsko prvenstvo započinje na domaćem terenu.

Srbija, sa novim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, dočekuje 24. marta Republiku Irsku, a tri dana kasnije u Beograd stiže šampion Evrope Portugal.

Izgleda da će šampion Evrope u glavni grad Srbije doći bez jednog od glavnih igrača – Bruna Fernandeša.

Trener Mančester junajteda ne želi da pusti Bruna na reprezentativnu pauzu jer bi najbolji i najefikasniji igrač "crvenih đavola" morao po povratku u Englesku da prođe stroge karantinske mere i da bude u izolaciji.

To znači da bi Solskjer ostao bez najboljeg igrača na nekoliko utakmica i to mu nikako ne odgovara, s obzirom da se Junajted bori za plasman u Ligu šampiona i u borbi za Top 4 biće napeto do samog kraja, pa je s toga svaka utakmica bitna. Engleski mediji prenose da je to već rešeno i da Ole sigurno neće pustiti Bruna, ali još nije potvrđeno iz jednog od najvećih engleskih klubova.

Engleski novinari su uvereni u to da će Portugal igrati bez Bruna, što je dobra vest za "orlove" jer je pored Ronalda i Andrea Silve, Fernandeš u najboljoj formi.

Ove sezone je odigrao 40 utakmica za Junajted u svim takmičenjima i upisao 22 pogotka i 13 asistencija.

Pored Solskjera, na reprezentativnu pauzu žalio se i Jirgen Klop, koji ne želi da pusti svoje igrače na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Spisak za kvalifikacione mečeve će Dragan Stojković saopštiti u petak, dok će tokom sledeće nedelje to učiniti i i selektor Portugala i videćemo da li će se na njemu naći Bruno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: