"Nismo bili tim, bili smo porodica" VIDEO

Kevin Mekhejl i Kevin Garnet govorili su o čuvenoj generaciji Boston Seltiksa.

Izvor: SN

Sreda, 03.03.2021.

20:30

Foto: Profimedia

Boston Seltiksi su 2008. godine postali NBA šampioni pobedivši Los Anđeles Lejkerse i deo tog tima je bio Kevin Garnet.

Popularni "KG" se prisetio te šampionske sezone u razgovoru sa još jednom živom legendom Boston Seltiksa, Kevinom Mekhejlom.

"Bilo je drugačije. Imali smo trening i sa treninga idemo u Njujork na egzibicionu utakmicu. Pre toga idemo na večeru Pol Pirs, Rej Alen i ja. Kako smo izašli sa vrata, sreli smo još par saigrača i pozvali ih da krenu sa nama i pristali su. Kako smo izašli napolje srećemo još dvojicu i oni nam se priključuju. Osim možda dvojice saigrača svi su bili tu. Ceo tim. Povezanost je bila neverovatna, braća. Drugačiji osećaj. I u Minesoti smo imali odlične odnose, kao porodica, ali nije bilo kao ovde. Ovde su svi bili uključeni. Nismo bili tim, bili smo porodica. Posle toga smo imali trening, na nivou na kom ne biste verovali. Rezerve koje veruju da su bolje od nas i ide jaka borba, to ne može bez jake konekcije. Tada sam shvatio da ćemo biti šampioni", rekao je Kevin Garnet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: