Fuenlabrada se oprostila od Milenka Savovića

Španski košarkaški klub Fuenlabrada oprostio se od Milenka Savovića.

Izvor: SN

Sreda, 03.03.2021.

18:10

Fuenlabrada se oprostila od Milenka Savovića
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

U ponedeljak je u 61. godini preminuo legendarni košarkaš Partizana, Milenko Savović poznat i pod nadimkom "Sveti Sava".

Savović je 12 godina bio član Partizana, u kom je bio i kapiten, a osvojio je sa njima tri titule državnog prvaka, dva pehara Kupa Jugoslavije u tri pehara Kupa Radivoja Koraća.

Od Savovića se oprostila i španska Fuenlabrada, bratski klub Partizana u čijoj su hali crno-beli igrali 1992. godine, kada su i osvojili takmičenje danas poznato kao Evroliga.

"Izjavljujemo saučešće povodom nedavne smrti Milenka Savovića, čoveka koji je bio sportski direktor Paritzana 1992. godine u momentima kada je Fuenlabrada bila Partizanov dom. U Španiji je igrao i za Granadu", napisali su iz Fuenlabrade.

U sredu je u Trebinju sahranjen Milenko Savović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: