Kolašinac ima koronu – ne ide na Evropsko prvenstvo

Srpski atletičar Asmir Kolašinac pozitivan je na koronavirus.

Izvor: MT

Sreda, 03.03.2021.

10:45

Kolašinac ima koronu – ne ide na Evropsko prvenstvo
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

On se oseća dobro i nema nikakve simptome.

"Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR test, iako nemam nikakve simptome. Mnogo žalim za tim što neću takmičiti na Evropskom prvenstvu jer sam baš spreman. Nadam se da ću što pre biti negativan I da ću nastaviti sa treninzima I takmičenjima", rekao je Kolašinac.

Još jedan dan ostao je do početka Evropskog dvoranskog prvenstva u Poljskoj.

Naša reprezentacija broji osam članova: Armin Sinančević u bacanju kugle, sprinteri Aleksa Kijanović, Milana Tirnanić, Anja Lukić i Luka Trgovčević, Boško Kijanović i Maja Ćirić na 400 m, Lazar Anić u skoku udalj.

Prvobitni spisak bio je duži, čak 12 atletičara uspelo je da ostvari normu za pomenuto takmičenje, ali nažalost zbog povreda sa zaletišta skoka udalj morali su da se povuku Ivana Španović i Strahinja Jovančević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: