Ibra izašao na scenu uz "Jutro je", pa prozvao Liverpul

Zlatan Ibrahimović glavna je zvezda na muzičkom festivalu u San Remu.

Izvor: MT

Sreda, 03.03.2021.

09:40

Ibra izašao na scenu uz
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Šveđanin se u svom stilu našalio sa voditeljem Amadeusom i opet naglasio svoj čuveni ego.

"Dobro veče Amadeuse i Italijo, čast mi je što sam ovde, ali je i vaša čast što sam ovde. Obično se osećam velikim, moćnim, ali se ovde osećam malim. Ali uvek većim i moćnijim od tebe", rekao je Ibra Amadeusu.

Na konstataciju voditelja da će učestvovati 26 pevača, Šveđanin je "prozvao" Liverpul.

"Pre svega, Zlatanov festival će imati 22 pevača, 11 protiv 11 ili neće biti regularno. Prodaću četvoricu, a čujem da Liverpul traži defanzivce, u suprotnom ću ih ostaviti u bašti i pustiti ih da rade. Druga stvar koja je problematična je bina, nije dobro, napravljena je za ljude poput tebe, meni je potrebno 105x68 metara kao na San Siru, ili će festival biti otkazan za mene".
Ibrahimović je održao i konferenciju za medije na kojima je govorio o brojnim temama, između ostalog, kratko je prokomentarisao sukob sa Romeluom Lukakuom.

Šveđanin i Belgijanac imali su verbalni duel tokom nedavnog milanskog derbija, koji je vrlo lako mogao da preraste i u fizički.

"Ako želi da dođe, dobrodošao je. Ono što se dogodi na terenu, ostaje na terenu, nemam nikakav problem s njim", rekao je Ibrahimović.

Ibra je prokomentarisao i svoj nastup za San Remu.

"Nadam se da Siniša ne zna da peva i da ćemo biti na istom nivou", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: