Odložen Svetski kup u Kini

Svetski kup u streljaštvu u Čangvonu u Južnoj Koreji, koji je trebalo da bude održan od 16. do 25. aprila, odložen je do daljnjeg.

Izvor: B92

Utorak, 02.03.2021.

15:15

Odložen Svetski kup u Kini
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Svetska streljačka federacija saopštila je da će novi termin biti određen kada južnokorejske vlasti ukinu meru obaveznog 14-dnevnog hotelskog karantina po ulasku u zemlju.

Podsetimo, Streljački savez Srbije je i pre odlaganja doneo odluku da reprezentacija Srbije neće putovati u Čangvon pod ovim uslovima, u kojima bi strelci dve nedelje bili bez treninga.

Takođe, Srbija je otkazala učešće na prvom SK u sezoni u Nju Delhiju, koji je zakazan za drugu polovinu marta, zbog velikog zdravstvenog rizika, a prošle nedelje je određen novi program aktivnosti reprezentacije.

Do Olimpijskih igara u Tokiju u kalendaru IŠF je još jedan Svetski kup - u glavnom gradu Azerbejdžana, Bakuu (21.jun-2.jul).

U međuvremenu, na programu je i Evropsko prvenstvo u Osijeku od 21.maja do 1. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: