Nagelsman bi razmotrio poziv Totenhema

Trener Lajpciga Julijan Nagelsman je navodno zainteresovan da preuzme kormilo Totenhema u slučaju da Žozeu Murunju bude uručen otkaz.

Izvor: Z.K.

Subota, 27.02.2021.

10:50

Nagelsman bi razmotrio poziv Totenhema
Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Nemački i britanski mediji nedeljama unazad spekulišu od mogućnosti da se mladi stručnjak preseli u London u skorijoj budućnosti.

Danijel Levi je označio Nagelsmana kao prvu metu, dok je list “Bild” takođe preneo da bi sjajni trener svakako razmotrio ponudu “pevaca”.

Ipak, sportski direktor Lajpciga, Markus Kroše, insistira da nema razloga da Nagelsman pređe u Totenhem.

Kada radite dobar posao, svi vas žele. Julijan se oseća dobro kod nas jer ovde ima sve. Tim se razvija u sjajnom pravcu. Otuda ne vidim razlog za promenu, pogotovo jer ima važeći ugovor sa nama”, rekao je Kroše.

Nije Totenhem jedini koji se raspituje za Nagelsmana. Veruje se da je pod posebnom prismotrom Reala.

Nagelsmanov tim se ove sezone bori za trofej u Bundesligi, trenutno su na drugom mestu sa dva boda manje od vodećeg Bajerna.

U 23. kolu su domaćini Borusiji Menhengladbah i svakako da su favoriti jer imaju niz od četiri pobede u prvenstvu.

Za razliku od njih, Gladbah na četiri meča u ligi zaredom ne zna za pobedu i očajnički su im potrebni bodovi kako bi krenuli u poteru za timovima u gornjem delu tabele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: